god morgon världen!

Hej på er alla där ute!
///T


elin

elin är en underbar tjej.. och därför får hon en bild av mig! kram på dig!








uppdatering

hej på er.. det har hänt mycket i livet den senaste tiden. eller mycket och mycket, mer än vanligt iaf!

mitt lilla hjärta isabelle, jag, ina och denny satt i bilen för att åka och sola och äta lite gott, njuta av sommaren.. isabelle sitter som vanligt i den lilla barnstolen längst fram och är jätteglad som alltid. och vi andra lika så. jag kör på en 90väg, och rätt va det är ser jag en bil åka rak in i oss!! det smäller till i hela bilen. en rattfull gubbe har krashat rakt in i vår bil, precis i sidan där lilla isabelle sitter! isabelle skriker, vilket underlättade då jag vet att hon lever, denny ringer ambulansen och den rattfulla gubben försöker fly.. jag lyckas få ut isabelle. och hennes kroppstempratur sjunker samtidigt som hon blir blek, det lät som om hon inte orkade skrika längre.. men vi kan inte se några direkta yttre skador.. efter att ha lindat in henne i filtar och väntat ett tag kommer ambulansen och polisen.. väl på sjukhuset får vi veta att hon har fått en inre blödning. efter en dag mår isabelle fortfarande inte bra. hon skriker så fort man rör henne och vi bad läkarna undersöka henne en gång till om det var något annat. men nej, det var lugnt sa dem! efter mycket tjat fick vi igenom en ytterligare undersökning och röntgen visade att hon även hade två sprickor i högra armen. = gips!
jag själv hade en halvtaskig arm och lite nackproblem..

Isabelle mådde efter dom långa sjukhusbesöken relativt bra, gipset är ivägen. MEN det stora problemet är att hon vägrar komma i närheten av en bil... och att sitta i en går verkligen inte! jag önskar jag kunde suttit i hennes stol.. en 1 år o 3 månaders liten knodd ska inte vara med om något sånt här. och verkligen inte pga en gubbe som kör full!!!!!!!!  självklart är jag glad över att inget värre hände, MEN det ska inte ens hända! man ska inte behöva va glad för att ens dotter hade tur och inte dog.. det ska inte finnas några sådana faror i trafiken.


sen när gubben dök upp i tingsrätten hade jag lust att... nä jag va så sur eller besviken på att någon människa kan bete sig så. det är helt ok om han riskerar sitt egna liv för alkoholen men inte andras!!!!!!!!

så ta det lugnt i trafiken hörrni!!

RSS 2.0