HEJ!

Halloj! Det var längesen jag var hemma hos Mikael, måste varit 1-2 år. Äntligen får man komma hit igen. Älskar hans lägenhet, underbart fint och stor! Micke ställde sig direkt i köket och jag ska dit så fort han har skurit klart köttet. Kvällens middag blir kött tillsammans med hasselbackspotatis, röd och vitvinssås tillsammans med en fräsch sallad. Sen ska vi krypa ner i soffan och titta på parfymen som jag ännu inte har sett. Den ska tydligen vara bra! Vi har köpt glass, godis och chips. På lördagar får man äta sånt. Dessutom har vi planerat att gå till centralbadet för att plaska i vattnet o dricka bubbel imorgon. Det ska bli mysigt!

Och nu måste jag gå. Sötnosen har problems!

sliten

vaknade precis. nu ar jag riktigt seg assa!! vi festade riktigt hart igar till kl 10 imorse.. ´sa ska val ta en dusch. ooh, alltsa har verkligen angest. VILL INTE HEM! bara till isabelle.. alskar att vara har.. varldens finaste manniskor och vi har riktigt skoj tillsammans. funderar sa hart pa att flytta hit.. men det lar val inte handa.. =/

igar borjade vi grilla lite spett.. sen va vi massa som satt har o kakade och gott drack.. 35 pers tror jag! men riktigt roligt folk. vi badade lite och sa.. sen drog vi en barrunda saa fastnade vi i en riktigt skon poolbar.. satt dar for lange =) vi sag ut som russin. saa nar kl var 6 sa gick vi dar ifran och tog ett morgondopp.. sen gick vi tillbaka hit och avslutade med lite skitsnack =)
ikvall tror jag det blir lite lugnare.. alla ar inte sa pigga. men sonya skulle laga mat till mig o sa sitter vi val hos henne o tar nat glas! sen vet jag inte mera..

har hort att det ar hostvader hemma!!! ush!!!!!!!!!!!!! verkligen inte sa jag vill ha det.. har e de fortfarande varmt o skont faktist!! Sa ge mig lite varme tills jag kommer hem.


RSS 2.0