aaaaaaaaaaaaaa

äckligt väder i stockholm. snö överallt.. och nu börjar de bli så kramigt.... idag har vi gjort många saker som behövdes få ur luften. =) nu känns det som en klump i magen är borta!! ikväll väntar nya äventyr...hej


storm

hejhej! ush va kallt de är ute!! fryser ihjäääl.. har varit ute med ett par vänner precis. vi har åkt runt i hela stan känns de som sen innan 2.. ska ju tydligen bli storm! men ändå var jag tvungen att köpa ben&jerrys,, va så länge sen jag åt det..
ikväll ska jag o plutt gosa framför någon film.

kära dagboken...

.. idag har jag jobbat och sen åkte jag hem. har ätit lite bränd mat precis och sen kom min kompis dennyboy över. i helgen var det halloween, och jag var nog den bäst utklädda. fick faktist något slags pris... va titeln på priset var vill jag inte berätta.. jag var bara bäst!
ikväll slipper jag jobba. hur kul det än skulle vara med gavin degraw så orkar man faktist inte. är helt slut. de märks att man börjar bli gammal. i lördags var jag och festade en lite kort sväng och jag är inte bakis en halvdag eller en dag utan mer 3-4.. man börjar bli gammal!

så jag har inget att skriva mera!!


RSS 2.0