städa?

med mitt fingerhandikapp är det inte lätt! som tur är, är de västern men ändå! haha =) men jag ska väl inte klaga...
jag som hade planerat en storstädning i helgen och rensa ut all skit jag inte använder. men de lär ju inte hända nu på ett tag! om inte någon vill komma hem o städa lite?

take care

senaste nytt!

Kommer inte att kunna jobba på drygt en månad! Vaad ska jag göra i en månad?

jobbig dag!

det blev minst sagt vilt i slutet av veckan, mycket stök! Idag är det lördag och det är bara att ta nya tag!
har brutit fingret så det är lite jobbigt att skriva, men men! ikväll tänkte vi grilla några stycken och ta en öl i solnedgången ;) om det blir någon sån! verkar bli en lite halvgrå dag, men det är skönt för min del, slipper jag röra på min tunga kropp =)

ha det bra!

Mirva och Mirva!

image39


image41

Vad förgyller din dag?

Hej hopp. klockan är redan 22. det betyder att jag har datanördat i 4 timmar! och timmarna bara flyger iväg pga den här tjejen!

image38

(kanske inte den skarpaste bilden, men klart den bästa ändå)
har aldrig skrattat så här mycket framför en data! men det är skoj! hon förgyller min dag!
<3

=)

tack alla vänliga människor där ute för alla snälla kommentarer jag får =) jättekul att höra!!!
sen har jag tänkt lite på min bloggdesign. haha jag är väl den enda av oss som går på en mall som är förinställd! är verkligen ingen datamännsika så hoppas den duger ändå ;)

Johanna



image36


image34

vad tycks?

Hejhopp igen

Håller på lite här på rasten på jobbet o ritar lite. och när man ser så noga på bilderna ser man att alla har något som är väldigt speciellt för dem. just nu ritar jag johanna och det jag tycker är speciellt för henne är att hon har riktigt fina ögon =)

några som står på kö, men tveka inte maila in några bilder på DIG! =) [email protected]

de va bara det! tack hej!

onsdag.

Snart är jag på väg hem. sitter på jobbet just nu, ganska tråkigt här inne. idag har vi haft 17 grader här i stockhom. är det lika varmt i resten av landet?
idag är det lite mathandlande och sen har jag isabelle ikväll så det blir inte så mycket lugn tid. men imorgon är jag ledig som vanligt, då är det babysim och sen är det bara ut i solen o sitta på nåt café!

hör snart!

fast i en serie

Nu börjar det bli läggdags... Tänkte kolla på en serie som jag är fast i, om jag börjar kolla på några avsnitt måste jag se hur det går. kan inte stänga av! just nu är det en rätt tråkig serie The L word, haha! Men så tänkte jag att jag kan ju kolla klart på den, men nej så finns det fem säsonger (än så länge?) som man måste kämpa sig igenom för att se hur det går! ojoj. jag börjar på säsong två ikväll. tur att det inte är redderiet eller nåt sånt som har typ 20 säsonger.. ;)

Sov sött!

Livet är inte lätt..

vi inser nog för var dag som går att livet inte är rättvist. vi lever inte i en drömvärld! den ena närastående personen rycks bort efter den andra, och tragiska saker sker! men vi är inte ensamma, det finns personer där ute som har upplevt samma sak och värre. så tänker jag!

du ska veta att jag tänker på dig, var stark! du klarar det här!

jobb jobb!

så sitter man på jobbet, inte så lång tid kvar tills man får gå hem! =) kanske om man skulle ta en afterwork öl eller så i de sköna vädret! någon som kan grilla åt mig ikväll? =)

sol sol sol

Godmorgon allihopa =) härligt att det är bra väder IGEN! ska äte lite frukost nu sen iväg till jobbet! hoppas det blir en lugn dag så man kan njuta av solen lite!

Här är Rania



image32

Vad tycks?

LÅNGTRÅKIG HELG!

idag har isabelle haft en massa energi, hon börjar gå nu och de ska utnyttjas till 110%! sen faller hon verkligen rakt ner på ansiktet när hon trillar. haha =) o så 2 sekunder senare är hon uppe o springer igen! kul o se, men mycket liv i lägenheten!

Imorgon ska man tillbaka till jobbet igen, ush! denna helg var inte kul, bara hemma o va sjuk! får hoppas på att det blir desto roligare nästa helg. o helgen efter det är det valborg. Då hade jag tänkt att åka hem till skåneland över helgen =) hoppas det blir av! Vad ska ni göra?

Svåraste bilden

Här har jag ritat av Linda. Jättesvår bild, med ögonen o färgen i ansiktet, handen va också ett projekt! hoppas ni inte blir besvikna! =)




image30

Tjejhalsband?

Dom här halsbanden beställde jag hem idag! tror dock dom är till för tjejer (vad tycker ni?), men gilla dom. o matchande armband! hoppas dom går runt handleden.

image29

Sarah



Här har jag gjort en bild på Sarah, var ganska svårt att få den bra med vinkeln ovanifrån, och märkte efter att ögonen inte tittar dit dom gör på fotot! men men, hoppas den duger!
image27

Solen skiner!

Godmorgon! Det behövdes inte kolla många minuter av "The Big Bang Theory" innan jag stängde av mycket besviken och kan nu säga att den var till o med rätt dålig!

Idag skiner solen och jag tänkte ta en promenad med lilla Isabelle för att sedan möta upp hennes mamma istan och äta lite lunch på någon uteservering förhoppningsvis. Sen kanske det blir lite shopping!

vad ska du göra i vårsolen?

Micke.

the big bang theory, någon?

nu precis såg jag att denna serie finns att "låna", the big bang theory! skaparen av 2½men! woho!
Tror dock inte denna serie kan hålla samma mått som charlie o co! har någon sett den!? Tänkte få hem den till ikväll, om jag inte hunnit somna!

=) kram på er


2½men

vilken värdelös helg! har absolut inte gjort något vettigt. inte direkt något kul heller!
Ikväll kom min storasyster förbi hon väntar tvillingar, som väntas komma i maj. då ska jag alltså bli morbror! Spännande! undrar om de blir två flickor eller pojkar. jag hoppas på pojkar, så vi kan få lite fart på stan! Men blir väl inte ledsen om det blir tjejer heller för den delen! Skönt att isabelle får lite lekkompisar och så kan Noelia passa henne när jag och ina börjar jobba på heltid! =)

Ikväll blir det några avsnitt av two and a half men det är min favoritserie! vilken är din favoritserie?

M

och här har vi Maria!

image26





image25

lite ritade bilder

här är några bilder jag tidigare har gjort! (håller på o ritar för fullt åt er nu, just nu: maria)
hoppas ni tycker de är hyfsat likt!  (bilderna är klickbara)



Natalia!
 


Jennie
 


Zeijka
 

Här har vi mathilda!

före... =)

image17

och efter ;)

image18


vill du också bli avmålad? skicka bild till [email protected] så ska jag se vad jag kan göra =)

lite sol

snart kommer den första bilden upp =) har varit nere en sväng på stan träffat några vänner! och ser man på, solen tittade fram! härligt. inte många dagar till sommar nu, om det stämmer.. skicka in fler bilder =) inte mkt som händer imorgon..

ha det!

Tråkmånsar!

har bara gått 30 min sen sist, men har så sjukt tråkigt nu. sorry för att jag klagar! men var inte blyga! skicka in bilder och våga se resultatet, så läskigt är det inte =) tänkte lägga upp några bilder lite senare som jag har ritat! så får ni dömma!

annars blir det väl en sväng på stan o kolla lite mer vår/sommar kläder =) det kan bli kul..

skicka in bilder!

Pratade precis med bossen och han tyckte jag skulle vara hemma, så han fixade en ersättare =) rätt skönt!
så idag har jag massa fritid att döda.. om det är någon som vill kan ni underhålla mig genom att skicka in bilder på er så kan jag göra några ytterligare ritförsök =) så lägger jag upp dom bilderna här sen!

min mail är [email protected]

godmorgon!

Mår någorlunda bättre idag! Huvudvärken har avtagit lite i alla fall! Vädret var inte så bra som jag hade hoppats på! Kanske blir bättre framåt eftermiddagen så man kan ta en fika i solen innan det bär av till jobbet (?) har inte bestämt mig än om det blir något jobb. ska se hur jag mår om några timmar! men festa lär inte bli av dock! hoppas ni mår bättre =)



TAKE CARE!

Sov gott!

ska kolla på the bank job som tydligen ska vara jättebra. sen sova hade jag tänkt!


sov sött så hörs vi imorgon!
MICKE


ett ritförsök!

Ser någon vem det är? ... hoppas!

image16

var tvungen att göra om bilden lite! funkar väl ändå? =)

Hej!

Det är "Maggan" som skriver. Granntanten! Nu har jag vattnat alla Mikaels blommor och satt igång en tvätt här, denna ungkarl kan om han vill men det underlättar med hjälp tror jag! Har inget roligt att göra ikväll och därför är jag hos Mikael och hälsar på.


Ha en bra helg!
Mvh Maggan

ont i huvet!

har haft JÄTTEont i huvudet i några dagar och varit förkyld o hostigt. o idag fick jag veta att jag har bihåleinflammation, sådär kul! har köpt nässpray som dom rekomenderade och ska snart vara på benen igen. för det är inte så kul att jobba när varje lila rörelse dunkar i huvet!


det  blir bara ensam hemma ikväll. lugnt o skönt =)

har rast

så har inget att göra. fick en bild här på min lilla isabelle o jag där bakom ;) ni som spanar! haha

image5

en liten sovande pys! =)





david lachapelle



o mitt älskade zanzibar!!


//Micke

inte många timmar kvar..

nu e de inte lång tid kvar till jag slutar för dagen! ska bli så himla skönt. satt ute o åt lunch i bara t-shirt..  snart är sommaren här!  haha till efterrätt åt jag kladdkaka. jag ställde glaset på tallriken när jag var klar. men sen kom jag på att jag ville hämta vatten.. haha! så tar jag glaset som känns lite ovanligt tungt, sen.. KRAAAAAASH! så har tallriken fastnat i glaset och sen släppt o åkt ner i marken!! ojoj.. servitrisen såg "som tur var" hela händelsen och skrattade bara åt mig, istället för att bli sur! så det var min härliga lunch. snacka om att bli utstirrad!

goood morgon!

idag är det fredag och jag sitter på jobbet som vanligt... väntar på en kund som ska komma! Snart är det helg vilket känns skönt!! ikväll hade jag tänkt att laga kött o nåt, jag o några killar ska äta tänkte vi. imorgon bär det av till jobbet, det är nämnligen innebandy SM efterfest som stjärnorna vill vara snygga på så då har jag lite o göra innan jag själv ska till annexet med dem o festa! hoppas det blir kul.
och det ska bli bra väder hela helgen. det betyder att på söndag blir det lekparken hela dagen! woho!!!

Hjartat :)

Hihi hoppas du inte blir sur for att jag gick in en svang. Kan dock inte sova :( Meeen hopppas du sover gott! Hors val antagligen lite senare! Men kul att du har borjat skriva blogg iaf.. hehe Ja Micke kom ju pa lite senare att han ville hete Blondinmicke. Haha! Du ar ju en lite blondie av dig sa de kanske hade passat anda ;) En valdigt gullig en! Han tyckte ju Miiicke var fjortis.. men det var det anda jag kom pa for studen haha :)

image4

MWAAAAAAAAAAAAAAAAHH :D

 / Natalia

ont ont ont!

Nu har jag suttit framför datan i ett par timmar! Har suttit på alla möjliga sätt, men nu börjar det göra ont i bakdelen.. alltså vet inte hur jag ska sitta för smärtan ska gå över, nu har jag fem minuters sittställningar sen byter jag! envisar mig med att sitta framför datan också! har redan en kudde på stolen.

kanske dags att köpa en ordentlig datastol innan jag får sittsår överallt!

det  var allt för nu. tack hej! //Micke

idag är det ledigt

Hejsan! Nu är det andra dagen här!
Idag har det varit en riktigt härlig dag faktist. var soligt och skönt här i stockholm! Jag började dagen med babysim eftersom jag är ledig på torsdagar, när vi var torra och klara blev det en sväng på stan. Jag köpte lite vår/sommarkläder för jag hörde på radion att det ska bli sommar om en vecka!! HUUUURRRA!!! Men Natalia bara skrattar åt mig när jag säger att vi har elva grader och jag njöt av solen! bara för hon har 35!! =(

Sen när vi hade kommit hem och lastat av oss allt var det dags för middag hon min älskade "mormor" och granne Maggan! Det blev lax i någon brunfärgad sås tillsammans med pressad potatis som såg ut som ris och bubbelvatten! Mycket uppskattat!

tack för mig //Micke!

jag har fått en blogg!!!

hej på er.

vet inte om det är någon annan än natalia som läser här... men i alla fall! idag fick jag en blogg som jag så länge har önskat mig, och natalia så snäll som hon är, gav mig en :D snacka om att jag blev glad! vet inte vad man ska skriva men ger de ett försök...

kan ju bara säga att ikväll är det lill-lördag, och jag sitter hemma. trots att jag är ledig imorgon! kanske blir utgång då istället!

Idag jobbade jag som vanligt, det hände verkligen inte mycket kul på jobbet idag. slipper städa denna vecka! det är skönt :D imorgon ska jag på babysim. o vara kung i vattnet!

bye!


Mikael :)

Hejsan hoppsan!

Mitt namn ar Mikael Garcia och detta ar nytt for mig :)

image3

Har ar jag nar jag ater pasta... mums :) Jag alllskar pasta :D

hihi :)

image2

Saaa sot :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0