spannande

nu ar jag snart dar... inte manga minuter kvar an. idag har jag kakat pa ett jaaattefint stalle i vattnet tillsammans me den hara franska nattklubbsagaren. nar vi kommer fram ska vi kolla runt lite och festa. sa far vi se va kvallen bjuder pa. =)
isabelle ar med ina hos hennes slaktingar sa dom kommer formodligen ocksa ha en skon helg.

hoppas allt ar bra med er dar hemma!

saint tropez

hej alla glada. idag har jag varit på stranden med mina kusiner. väldigt skoj att träffa dom. var längesen! vi spelade fotboll o sånt skoj. sen käka vi god lunch som moster hade gjort =) imorgon drar jag några dagar till saint tropez. festar och minglar, det jag är bäst på. ska bli riktigt kul att se hur det går till på det stället alla pratar om. jag kommer att bo på en stor båt tillsammans med 3 st. så det blir nog grymt! imorgon kommer en kille o  hämtar mig i hans plan..

vi ses o hörs!

..

igår var jag hos petra, där va också ralle, mimmi, sofia och jocke.. och så lilla baileys som inte är så liten längre.. kul att träffa dom igen! petra ska flytta till kina ett tag o jobba, rätt coolt!
idag blev jag väckt efter 6.. härligt! vi åkte till stranden vid 10 träffade några vänner och käkade lunch. tänkte sova snart och sen får man se vad kvällen bjuder på.

pappsen har köpt landsställe i sthlms skärgård! jag är glad.

spanien

hola! nu har vi packat upp det mesta, ordnat poolen och handlat! vädret är underbart runt 30 grader och en stor sol.. flygresan gick bra, till och med för lillen och doggy! resten av dagen tänkte vi bara ligga vid poolen och sedan käka något gott. än så länge har vi inte planerat någonting om hemresan, marbella eller något sånt. vi tar dagarna som dom kommer!

ina har plockat citroner från träden på tomten och gjort sockerkaka! de kan man inte tro om henne!? sen citronvatten. finns verkligen supermycket citroner.. haha!
igår kollade vi på sex and the city filmen.. det var ina som va tvungen att se den. den va väl ok, jävligt lång bara! hon älskade den och kollade på den en gång till med isabelle imorse!

 jag köpte med mig en sprojtans laptop hit.mkt smidigare än den stationära vi har här eller va de heter och det bästa av allt är att den är svensk!

Nu kallar solen.

maaaaaaaat

ikväll ska vi käka middag några stycken och bara mysa..jag lagar maten ikväll och det blir den berömda tacopajen och till efterrätt blir det antagligen sorbe eller blåbärspaj med vaniljsås!

jag är superhungrig har inte ätit på hela dagen så nu är det dags att börja göra maten. yummi!

lite bilder

sitter på jobbet. är så trött, även fast jag har sovit jättemycket!
ser framemot att åka iväg. ska bli så skönt att komma bort ifrån sverige! efter att jag var i spanien sist har huset blivit upprustat, renoverat i vissa rum, framförallt vardagrummet. 
har inte varit där sen innan det blev gjort så ska bli jätteroligt att se hur det ser ut! här är lite bilder...

utsikten ser ut som alltid.
utsikten

poolen, dom dära gröna stolarna ska bytas!!



mitt sovrum


matbordet.



datarummet



vardagsrummet



huset



ingången




hoppas att gräset ligger kvar när man kommer!
snart är jag där!!!

söndag

en mäklare har värderat min lägenhet. vilket kändes bra! kommer gå plus på att flytta som det ser ut nu. nu är det bara att invänta resultatet på mitt bud. verkar inte vara någon som ger mer! och se om det är någon som vill köpa min lägenhet!

har inte bokat biljett än. men det lär ju bli i slutet av veckan som kommer. den här resan kommer förhoppningsvis vara till någon nytta! ska bli kul att träffa alla vänner och släkt där nere också, va ett himla bra tag sen. men kommer nog mest vara hemma och ligga vid poolen med isabelle och ina. ni får gärna komma ner o hälsa på =)

take care!

bort

jag tänkte flytta till mitt hemland ett tag. måste få en paus från allt i sverige! allt är inte alltid lika fint som det kan verka på ytan. jag kommer hem i september antagligen sen får man se vad som händer. och ja, världens underbaraste dotter ska med tillsammans med hennes mamma.

jag vet inte vad det här betyder..
vet lika lite om mig själv just nu som du gör, om inte mindre.

vi ses i höst!

RSS 2.0