spanien

hola! nu har vi packat upp det mesta, ordnat poolen och handlat! vädret är underbart runt 30 grader och en stor sol.. flygresan gick bra, till och med för lillen och doggy! resten av dagen tänkte vi bara ligga vid poolen och sedan käka något gott. än så länge har vi inte planerat någonting om hemresan, marbella eller något sånt. vi tar dagarna som dom kommer!

ina har plockat citroner från träden på tomten och gjort sockerkaka! de kan man inte tro om henne!? sen citronvatten. finns verkligen supermycket citroner.. haha!
igår kollade vi på sex and the city filmen.. det var ina som va tvungen att se den. den va väl ok, jävligt lång bara! hon älskade den och kollade på den en gång till med isabelle imorse!

 jag köpte med mig en sprojtans laptop hit.mkt smidigare än den stationära vi har här eller va de heter och det bästa av allt är att den är svensk!

Nu kallar solen.

Kommentarer
Postat av: nalli

Hjärtat.. vart håller du hus? Går inte ens att nå dig på din mobil.. :( Hör av dig (L)

2008-07-20 @ 14:02:23
URL: http://nalli.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Mikael! Du kanske inte kommer ihåg mig, men vill bara säga att du är snyggast i stockholm! Vi träffades för några helger sedan när du var ute med en gemensam vän. Hör gärna av dig! /Hon på cafet ;)

2008-07-21 @ 19:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0